VALİLİK BİNASINDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

"Kitap Her Yerde" sloganıyla başlatmış olduğumuz e-twinning projemizin bugün son durağı Tarihi Sivas Valilik binası idi. Bu zamana kadar aralarında Sivas Kongre Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Susamışlar Konağı, Abdi Ağa Konağı, Buruciye Medresesi, Şifaiye ve Çifte Minareli Medrese, Ulu Camii gibi Sultan Şehrimiz Sivasımızın tarihi ve kültürel mekanlarında gerçekleştirmiş olduğumuz kitap okuma etkinliklerimiz ile hem insanlara kitap okuma konusunda farkındalık yaratma gayreti içerisinde olduk hem de Sivasımızın tarihi mekanlarını tanıtma fırsatı bulduk. Projemizin sonunda ilerleyen tarihlerde etkinliklerimizle alakalı Fotoğraf Sergisi düzenleyeceğiz. Daha sonra ise proje ortağı olan Fransa´nın Jean Baptiste Bossard okulunda okulumuz etkinlik fotoğraflarıyla ve Türkiye´nin çeşitli okullarında yapılan etkinlik fotoğraflarının yer alacağı bir sergi düzenlenecek. Bizleri bu projemizde destekleyen ve makamında kabul eden Sivas Valimiz sayın Davut GÜL Bey´e de tekrar şükranlarımızı sunuyoruz.

20.04.2018 561

20-04-201820-04-201820-04-201820-04-2018